Finally met topnotering in Emerce100

finally an agency
2 min readApr 28, 2022

Beoordeeld met maar liefst zes sterren, heeft finally een topnotering in de categorie Digital Agency Fullservice Klein weten te bemachtigen. Finally nestelt zich hiermee in de top van digitale bureaus die ons land rijk is.

Onderzoeksbureau Motivaction voert in opdracht van EMERCE jaarlijks een kwantitatief imago-onderzoek uit onder beslissers werkzaam in online marketing, ICT en e-business. Beoordelingen op kennis, prijs-kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit brachten de score tot stand waarmee de lijst dit jaar voor de zeventiende keer is opgesteld.

“Om na een notering in de Fonk100 nu ook een schitterende notering in de Emerce100 te hebben verkregen maakt ons trots” zegt Lisette Samplonius, oprichtster en managing director van finally. “Dat we door experts uit ons vakgebied op vier bepalende criteria positief worden beoordeeld ontvangen we als een groot compliment en dit is voor ons dan ook de brandstof het volgend jaar nóg beter te doen. Wij zijn dan ook gebrand op een hogere notering.”

De nieuwe 2022 editie van de Emerce100, incl. een interview met Lisette en Robert lees je hier.

Over finally an agency: finally an agency is een onafhankelijk creative agency voor aanstekelijk werk. Finally creëert ideeën van waarde waarover je blijft praten. Dat doen ze voor bijzondere merken als Coca-Cola, De Kuyper, Danone Nutricia, LEGO, Max Havelaar en Avojoy. Stuk voor stuk challengers die willen, kunnen, durven én doen. Met de fantasierijke ‘wat-als filosofie’ zetten ze doelgroepen en merken in vuur en vlam.

--

--