finally. op #10 van 150 beste bureaus

finally an agency
2 min readNov 23, 2022

Vorig jaar kwam finally als nieuwkomer in de lijst met beste bureaus van Nederland binnen op nummer 56. Nu bestormt het creatieve bureau de top. Met een notering op nummer 10 in de FONK150 Best Agencies 2022 behoort finally tot de gevestigde orde.

“Finally is inmiddels uitgegroeid tot een allround creative agency,” aldus Lisette Samplonius, oprichtster en managing director van finally. “Begin dit jaar hebben we onze positionering en aanbod goed in kaart gebracht, plannen gemaakt en gaandeweg uitgerold; onder andere door ons team uit te breiden, workflows te versimpelen en ons sterk te maken voor zelfopgelegde creatieve doelen. Onze ontwikkeling zal nooit stil staan!”

Voor elkaar door het vuur

De notering is grotendeels het resultaat van klantbeoordelingen. Met enorme trots spreekt finally over de samenwerking met, en waardering voor haar klanten. “Nog mooier dan een lijstnotering, titel of award uit handen van vakgenoten is een pluim van de mensen die misschien wel het meest kritisch op je zijn: je klanten,” zegt Lisette. “Onze klanten houden ons scherp — en vice versa.”

What the FONK?

De FONK150 Best Agencies geeft een overzicht van bureaus met de meest tevreden opdrachtgevers van Nederland. Deze lijst is opgemaakt op basis van vijf parameters:

1. Een zichtbare durf te vernieuwen;

2. Een klantenlijst die ertoe doet;

3. Zichtbaar en gepassioneerd ondernemerschap;

4. Positieve zichtbaarheid in de media;

5. En het klanttevredenheidsonderzoek.

Nog even tot tien tellen

Begin december worden alle cijfers bekend gemaakt in de Red Alert 2022. Hierin vind je de uitgebreide onderzoeksresultaten van het klanttevredenheidsonderzoek.

En door

“Champagne knallen en weer aan het werk” geeft Lisette als antwoord op de vraag hoe ze dit succes gaan vieren. “Je krijgt zulke cijfers natuurlijk niet zomaar.”

--

--